S2D - Стъпка към Вашата мечта!

3.06.2011 г.

ЗДРАВЕ ЗА ДЕЦАТА НИ

ЗДРАВЕТО НА ДЕЦАТА - В РЪЦЕТЕ НА РОДИТЕЛИТЕ!




Ако попитате всеки, който има деца или са планирали да имат, дали искат детето им да бъде здраво - те веднага ще отговорят - "Да, искам." Но искате това да е реалност, или искате да направите така, че това да е реалност, са две различни неща.

Има два вида родители: един се надяват, че всичко ще се оправи от само себе си и че ще се роди здраво бебе. Другите са много отговорни за тяхното потомство и това ги кара да започнат да се грижат за здравето му още преди зачеването.

Имам за вас, има две новини, една лоша и една добра:

Лошата новина е, че по-голямата част на децата днес се раждат с проблеми на общественото здравеопазване. Официалната здравна статистика казва, че здрави или почти здрави деца се раждат в само 20% от случаите. Останалите 80% - или болни по време на раждането или са с лоша прогноза за бъдещето и може да бъде сериозно болно в ранните години от живота си.

Добрата новина е, че децата на родители със сериозен подход към проблемите на здравеопазването, се включват в тези 20%. И това зависи от родителите, в кое от статистическите данни ще бъдат децата ви.

Има една стара поговорка, който знае, кога ще падне, слама ще постеили. Колко често ние се радваме да го повтаряме, когато злото вече е отстранено от една къща. И както се казва, никога нещастията не идват сами.

Знаете как е, че всичко е наред и изведнъж диагностициран лошо, като гръм от ясно небе. И тогава, за да спаси живота на детето, родителите са готови да продават имот, апартамент, отнема огромно количество средства и време,търсят и молят за помощ във форума. Въпреки това, в повечето случаи или не може да намери средства за скъпа операция, или просто нямат време да го направя.

И дори в случаите, когато времето е с детето, да се спаси живота, здравето му е претърпяло непоправима вреда, и се изискват продължителни и скъпи лечение,рехабилитация, за които родителите са просто без достатъчно финансиране.

И тогава ние започваме да мислим , че ако беше възможно да се върнат назад, преди време, ще са предприели всички мерки, за да се избегне този проблем, но за съжаление времето е загубено безвъзвратно.

Тази информация е за тези родители, които не само искат децата им да бъдат здрави, но и са склонни да приемат тези коригиращи действия.



КОМПАНИЯ ВИЖЪН ИМА РАЗРАБОТЕНИ И ПРЕДЛАГА НА ПАЗАРА СЕРИЯ  ОТ 6 ДЕТСКИ ПРОДУКТА.
МОИТЕ ДЕЦА СА ГОЛЕМИ, НО  И  ТЕ  ГИ ПОЛЗВАТ, ОСОБЕНО  ЕДИН  ОТ ТЯХ -  ЛАЙФПАК ДЖУНИОР, КОЙТО ПОВИШАВА ИМУННАТА СИСТЕМА  И Е МНОГО ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ЗА МЛАДИТЕ МАЙКИ ПРЕДИ  И ПО ВРЕМЕ НА БРЕМЕННОСТТА, КАКТО И СЛЕД ТОВА, ЗА ДА МОЖЕ ОТ КЪРМАТА, ДЕТЕТО ДА ПОЛУЧАВА ВИСОК ИМУНИТЕТ И ДА НЕ СЕ РАЗБОЛЯВА, А ДА РАСТЕ ЗДРАВО.
ЗА ВСИЧКИ БЪДЕЩИ МАЙКИ  АЗ ПРЕПОРЪЧВАМ, ДА ПИЯТ ДЕТСКИТЕ ПРОДУКТИ, ЗА ДА РОДЯТ ЛЕКО , А ДЕЦАТА ДА СЕ РАЖДАТ  ЗДРАВИ .


ЛАЙФПАК ДЖУНИОР Е ФЛАКОН СЪС 60 КАПСУЛИ, ЗА ЕДИН МЕСЕЦ И СЕ ПИЯТ СУТРИН И ВЕЧЕР ПО 1 КАПСУЛА. ЦЕНАТА Е 49 ЛВ.




ВСИЧКИ ПРОДУКТИ МОЖЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ПО ИНТЕРНЕТ И ДА ВИ БЪДАТ ДОСТАВЕНИ  С КУРИЕР НА ПОСОЧЕН АДРЕС,НАПРАВО В ОНЛАЙН МАГАЗИНА НА КОМПАНИЯТА :
www.shop.visionbulgaria.com  - с код на консултанта:   SALUD
  



Няма коментари:

Публикуване на коментар