S2D - Стъпка към Вашата мечта!

4.06.2011 г.

ЗДРАВЕ





                                  ЗА ЗДРАВ И ПРЕЧИСТЕН  ОРГАНИЗЪМ, БЕЗ ТОКСИНИ


Знаете ли, че черният дроб изпълнява редица важни функции в организма? В него се преработват лекарства и токсини, синтезират се важни белтъци, хормони, ензими. Образува се жлъчка, която е необходима за пълното разграждане на мазнините. Черният дроб е "химичната лаборатория" на нашия организъм.
Злоупотребата с алкохол, тютюнопушенето, лекарства, както и някои вируси и паразити, могат да предизвикат увреждания на черния дроб.
Увреденият черен дроб е като филтър, задръстен с мръсотия, той не може да работи ефективно и да секретира достатъчно жлъчка. Ако отровните вещества от жлъчката навлязат в кръвта, се появява жълтеница, а при злоупотреба с алкохол се стига до цироза.
Известният учен и специалист по ракови заболявания д-р Макс Герсън казва, че всички метаболитни нарушения, които наричаме гастрит, язва, възпаление на жлъчка, са само стадии на процес, започнал с недостатъчна функция на черния дроб и завършващ понякога с развитие на раково заболяване.
Чернодробните заболявания са чести сред нашата популация, като обхващат различни възрастови групи от двата пола. Повечето от тях изискват продължително лечение и средства, нещо, което може да се избегне с подходяща профилактика.
АЗ ПРАВЯ ПРОФИЛАКТИКА, НА ТОВА УЧА И ДЕЦАТА СИ, А ВИЕ?

 АКО ОБИЧАТЕ СЕБЕ СИ,

           АКО ОБИЧАТЕ БЛИЗКИТЕ СИ,
                   
                     ГРИЖЕТЕ СЕ ЗА ЗДРАВЕТО СИ!

                           ПРАВЕТЕ  ПРОФИЛАКТИКА! 
                      


Няма коментари:

Публикуване на коментар