S2D - Стъпка към Вашата мечта!

17.12.2011 г.

ЗДРАВЕ - ЗНАЕТЕ ЛИ...


РАК: "Руска рулетка" или контролирани от правителството процес?

Според СЗО, ракът е основната причина за смърт в света - през 2008 г. са били 7,6 милиона смъртните случаи от рак (около 13% от всички смъртни случаи). Над 70% от всички смъртни случаи се срещат в ниски и средни доходи. Очаква се, че смъртността ще нарасне и до 2030 г. броят на смъртните случаи от рак ще надхвърли 11 милиона
Ракът е група от близо 100 болести, които засягат почти всички органи и системи на организма. Има някои общи характеристики на това заболяване - процес, който започва с природен разделение на един или повече "дефектни" клетки, която е защитна система на тялото, не виждам някаква причина не може да се справи с него.
Организмът се състои от голям брой клетки, предмет на общ "колективен разум". Между двете установени връзки на информация, всеки знае своите задачи, ролята на комуникациите с "съседи", списък на "правомощия". За подобни принципи на живот, като мравуняк.
Един от възможните сценарии, както следва. Изведнъж, под влиянието на външни (понякога генетични) фактори, има няколко "клетки анархисти", които не искат да живеят в съответствие с общоприетите правила, които игнорират предупреждение и оглед от страна и незаконно собствена "автономия", която е в процес на растеж има тенденция да получите повече и "мисии в чужбина "- метастази.
С посочените външни фактори могат да включват:
  • физически канцерогени - всички видове радиация (UV, йонизиращи, електромагнитни лъчения, радон);
  • химически канцерогени - азбест, тютюневи изделия, токсични хранителни добавки, арсен (замърсители питейна вода), агрохимикали, промишлени емисии и отпадни води;
  • биологични канцерогени - инфекции, причинени от някои вируси (човешки папилома вирус, хепатит B и C), бактерии или паразити.
Провокатори са свързани със затлъстяването и наднорменото тегло, алкохол, липса или ниска стойност храна , липсата на физическа активност, нездравословен начин на условията на труд, дим и изпарения във въздуха в градовете и в ежедневието (по време на горенето). Можем също така да добавите естествения процес на стареене като защитен фактор намаляване на възможностите на човека, както и в резултат на натрупване през целия живот на по-горе фактори.
Сега ми кажете, има ли сред нас хора, които не са изложени на риск, напълно изолирани и защитени от проблемите се обсъждат? Те не са и не може дори теоретично. Освен това, пасивното корекция на хранителни добавки, дори днес не е достатъчно. Екология ни прави постоянно, активно и енергично да се противопоставят си корозивен.
Подобна конфронтация е прекалено жизненост, което изисква увеличаване на попълване на биологично активни вещества. А нарастването на рак сред децата е да се получи родители в продължение на най-малко шест месеца преди зачеването да започнете да получавате най-модерните естествени хранителни вещества, в резултат на организма в добро работно състояние.
За профилактика на рак в арсенала на природата, да търсят съставки, които са имуномодулатори, антиоксидант, тоник, детоксикиращи свойства, за да регулират хормони.
Природни съединения, които намаляват риска от рак, намерени в повечето добавки Vision . По-специално, продукти като Antiox +, Детокс +, Nutrimaks +, Пакс + форте, Sveltform + + Hromvital, старши, младши + Junior B Вайс, Junior B Chocolate, Big Junior B, Junior B Smart, Силни, Junior B , Junior B Халси, Хипер, Мистик, Passilat, Reven, гъста супа от месо, Mega, Active, Artum, Lamin Vision, Ursul, Сталоун Neo красота, Medisoya, Север, мозъчно-о-Flex, Vineks, Neyche Tang Seyf-ту- Б, Sheviton, KG-Off Sappresant, KG-Off мазнини абсорбатор. И не забравяйте за синергия на съставките (на принципа за подобряване и засилване на взаимодействието ефект), с по-голяма гама от прием на хранителни добавки.
За повече информация относно свойствата на съставките, посочени продукти могат да бъдат намерени в "Насоки за използване на хранителни добавки Хората Vision International Group за оптимизиране на диета и подкрепа на човешкото здраве." Тази публикация - съвместната работа на специалисти клиника клинично хранене институт по хранене, Московската медицинска академия. IM Sechenov, Санкт Петербург Медицинска академия. II Metchnikoff и компания Vision International People Group.
И лична употреба на резултатите от продукт Vision могат да бъдат намерени на независими новинарски портал "здраве възстановяване" на адрес: www.vozz.org . Със сигурност съществува и в резултат, което е необходимо за вас лично.
Превода е на Гугъл от сайта на Вижън

Поръчайте веднага тук:


За въпроси и контакт:
Е-мейл: pepiignatova@abv.bg
Skay:     pepa..ignatova1
GSM:    +335889433668


Няма коментари:

Публикуване на коментар