S2D - Стъпка към Вашата мечта!

17.12.2011 г.

ЗДРАВЕ ЗА НАШИТЕ ДЕЦА


A - първата буква в азбуката на детето здраве

- Яжте моркови в нея витамин А, това е полезно, за да видите! - Сложете в лимонов чай, тя витамин C, инфекция не вземете! - Малко тен на слънце, което се произвежда витамин D, за добра кожа и кости!
За витамини знаем от детството. Може и така свикнали с тези думи, които не дават редовно и достатъчен прием на витамини добра стойност. Въпреки това, експертите, които изучават ефекта от витамини на тялото, погледнете този въпрос много по различен начин.
Според Университета в Оксфорд (Англия) и Ага Хан (Пакистан) изследвания, навременна добавки витамин може да намали детската смъртност в нисък и среден доход, колкото 24% - и това означава, че всяка година ще бъдат спасени 600 000 бебета! Например, добавки, съдържащи едно и също витамин А намалява риска от смърт от диария с 28%. В това проучване са били взети предвид медицински данни, получени по време на проучване на 194 483 деца от цял ​​свят. Ето защо, точността и, както казват учените, представителността на резултатите могат да бъдат без съмнение.
"Въз основа на тези резултати, ние силно препоръчваме добавянето на витамин А в храната на децата на възраст под 5 години" - е включен в доклада, предвиден от университетите. Световната здравна организация твърди, че такива мерки за укрепване трябва да бъде два пъти годишно.
Дефицитът на витамин А - често срещан проблем в много страни, особено в Африка и Югоизточна Азия. Именно поради тази причина, че всяка година до 500 000 слепи деца. Витамин абсолютно необходими за нормалното физическо развитие и растеж. Без него, тялото лесно уморени, и липсата на сила и жизненост, сериозна пречка за малкия човек, възприемане на света. Дефицитът на витамин А влияе неблагоприятно върху метаболизма на тялото, здравето на костите, косата и кожата, прави детето по-податливи на настинки, инфекции и дори рак!
Тези дни, лежи по рафтовете моркови, ябълки и млечни продукти, за съжаление, рядко се съдържа достатъчно количество витамин А. И не е толкова лесно да се поддържа балансиран хранителен режим. Така че се грижи за здравето си и децата си, ние сме на себе си, без помощта на допълнителни средства.
Един от най-ефективните възможности за получаване на необходимото количество витамини - използване на специални естествени хранителни добавки. Съдържанието на активната съставка в тях е избрана така, че да отговарят на ежедневните изискване на правата (за витамин А е около 1 мг на ден).
Така например, специалистите са разработили Vision на биологично активни хранителни добавки, за недостиг на витамин А (и не само тях), като се вземат предвид нуждите на тялото на детето. По този начин, витамин комплексB Junior Weiss съдържа провитамин А - бета-каротин, който предпазва младите организма от вредните въздействия върху околната среда. Junior Bee Смарт с витамин А има антиоксидантен ефект, благоприятен ефект върху зрението и кожата, стимулира правилното функциониране на нервната система.
За максимален ефект, е важно да се помни за правилното хранене. И най-важното, не забравяйте, че е много по-лесно да се предотврати недостиг на витамин А в организма, отколкото да се справят с последствията. Опитайте се да следват тези препоръки - и здрави!
Поръчайте веднага и доставете нужното за детето си :http://www.visionshop.me/?from=salud
Ако имате  въпроси звънете тук: +359889433668
Skay: pepa..ignatova1
pepiignatova@abv.bg




Оставете коментар

Няма коментари:

Публикуване на коментар