S2D - Стъпка към Вашата мечта!

17.12.2011 г.

ЗДРАВЕ - ЗНАЕТЕ ЛИ...


Gray в брадата му - холестерол в главата?

"Високият холестерол е определена връзка с промените в мозъка, характерни за болестта на Алцхаймер" - казва резултатите наскоро публикувани в списание "Неврология" изследвания.
Това заключение е направено въз основа на данните за нивото на холестерола в кръвта от 147 японски, 50 от които (и това е 34%) са диагностицирани с деменция.Тези карти са взети от проучвания, проведени в продължение на 10-15 години преди смъртта си, както ще видим по-късно, този интервал от време е избран нарочно.
След смъртта на мозъка на всеки един от тези мъже са били внимателно проучени и резултатите от научните изследвания може да бъде шокиращо! Онези, чиито кръвни нива на холестерол превишава 224 мг / дл от средата години от живота си, дори преди първите симптоми на болестта на Алцхаймер са били най-малко седем пъти по-податливи на появата на бета-амилоидни плаки (кръвни съсиреци в съдовете на мозъка, която се счита, че причиняват болести) от тези, чиито нива, не надвишава 173 мг / дл. Едно приемливо ниво на общия холестерол не е по-висока от 200 мг / дл.
Липопротеини с ниска плътност, популярно наречен "лошия холестерол", в размер над 155 мг / дл също да увеличи риска от бета-амилоидни плаки.Допустимо ниво на холестерола намерени 100 мг / дл.
В допълнение към нивото на холестерола, основните фактори, влияещи върху появата на болестта на Алцхаймер, също са пол, възраст, тегло, редовни физически упражнения, кръвното налягане, кръвната захар и нивата на инсулин.
"Ние доказахме, че когато размерът на серумния холестерол (общ холестерол) надвишава определен праг, започва процеса на образуване на плаки , "- каза асистент-професор по неврология японски Кенсуке Sasaki на Кюшу университет, които са участвали в проучването. - " Мъжете, които се предприемат стъпки за намаляване на холестерола в тялото ви може да намали риска на плака ".
Изследователите посочват, една много важна подробност: всички вреди, причинени от високото ниво на холестерола се проявява в тялото ни е само година по-късно. Но много хора са склонни да мислят, че точно сега няма нищо лошо, има какво да се притесняваш.
Точно колко висок холестерол допринася за образуването на съсиреци в кръвоносни съдове? Какво може да се направи, за да намали вредите, нанесени от него вече? Макар да е отворени въпроси. В допълнение, не е достатъчно ясно, висок холестерол може да доведе само до болестта на Алцхаймер или други заболявания.
Ето защо, за да не риска, така много здраве, важно е сега да започнат да следят нивата на холестерола. И за да помогне с тези пари, които съдържат холестерол за борба с основни съставки: витамини C и Е, екстракти от глог, Гарциния Камбоджа, и жълт кантарион, както и хром и соев лецитин.
С Vision специално разработени програми, които поддържат нормална сърдечно-съдовата система и на ендокринната система и обмяната на веществата. И двете програми съдържат биологично активни хранителни добавки LSBalans - ревизор на усвояването от организма на холестерола. Това лекарство намалява броя на "лошия" холестерол и предотвратява по-нататъшното разработване на черния дроб. Нивото на "добър" холестерол не намалява по-малко пуснати. За допълнителна борба с "лошия" холестерол и образуването на кръвни съсиреци е Granatin Q10.
В подкрепа на действията на тези две хранителни добавки, би било полезно и мозъчно-о-Flex, която нормализира обмяната на холестерола, укрепва клетките на мозъка и нервната система, подобрява циркулацията на кръвта. A + Antiox ще се грижи за поддържането на нормално съдове в тялото и мозъка, като предотвратява отлагането на холестерол в тях и в този процес помага да се подобри мозъчна и физическа активност.    
Също така да следят нивата на холестерола следват диета и да не забравяме за необходимите физически натоварвания. Прилагането на тези мерки в комбинация ще запази за дълго време здравето на кръвоносни съдове. И така в сила, докато силата да го влияние!
Превода е на Гугъл от сайта на Вижън

Поръчайте веднага тук:


За въпроси и контакт:
Е-мейл: pepiignatova@abv.bg
Skay:     pepa..ignatova1
GSM:    +335889433668


1 коментар:

  1. Защо наричат холестерола тихият убиец?
    Нищо не показва,че имате проблем, нищо не сигнализира,че трябва да отидете на лекар или да си направите изследване.
    Защо зачестиха толкова инфарктите и инсултите?
    Ако не сте се замисляли- направете го.

    ОтговорИзтриване