S2D - Стъпка към Вашата мечта!

22.12.2011 г.

ЗДРАВЕ - ЗНАЕТЕ ЛИ...










Стрес - бой!

22.12.2011






ustalost_0168_0070267.jpg
 и са повлияни от различни фактори. Но това е невъзможно да се предскаже предварително, тъй като един човек - и един отделен орган - ще реагират на тях.
Силата на стрес, причинени от подобни ситуации в различни хора, до голяма степен зависи от индивидуалните особености на всеки: физическо здраве, разбирането на себе си, издръжливостта, възпитанието, образованието, обичайно начини на мислене, на размера на митата, промяна или влияние в живота ми. Играе важна роля и отношенията с другите, включително степента, в която високите очаквания на другите от лице, за разлика от подкрепата, която човек получава от тях.  Въпреки това, някои общи характеристики може да помогне да се определи, ако сте изложени на риск от стрес. Например, хората, които подкрепят приятели и роднини, често се справят със стреса по-добре и имат по-добро психично здраве от тези, които са свикнали да решават всичко сами. Хората не, хранене или не, е по-трудно за преодоляване на стреса, както и тези, които постоянно nedosypaet, заседнал или имат хронично заболяване.  Много често, високи нива на стрес, свързани с определени възрастови групи, т.е., етапите на човешкия живот.Деца, юноши, работещи родители (особено работещите майки) и да се пенсионират хора изпитват сериозни промени в начина на живот, който изисква малко усилия и може да предизвика стрес.                             
  stress_0168_0066041.jpgЗа да се оцени ефекта на стреса върху човешкото американската психиатрия д-р Томас Холмс все още в 1970Скалата е разработена от социална адаптация. Според тест на него, в наше време най-мощните предизвика стрес:

  • Смърт на съпруг
  • Развод
  • Разделяне на съпрузи
  • Лишаване от свобода
  • Смъртта на близък член на семейството
  • Болест или рани
  • Брак
  • Уволнение
  • Възстановяване на съпружески отношения
  • Пенсиониране

Както можете да видите, някои от изброените ситуации, които в живота на всеки. И в такива моменти, че стресът не ви почука от рутина в живота, просто трябва да помогне на нервната система да се справи с повишено натоварване.
За укрепване на нервната система от Vision разработи програма "нервна система", която включва седем от биологично активни хранителни добавки.Използването на тази програма ще ви помогне да се изгради защита срещу стреса. По този начин, Antiox + ще се грижи за защита на тялото от опасности за околната среда и за подкрепа на съдовата система. Pax + Forte увеличаване устойчивостта на стрес и тревожност допринесе за премахване. И сеньор ще попълни всички необходими вещества за нормалното дефицит орган, който ние често губи с храна.  Посочените по-горе три продукта от програмата "нервна система", се характеризират със сложни ефекти върху тялото. Заедно с тях, "целта" да се справят със стреса са четири други хранителни програма Доплащане: Hyper - да се справят с раздразнителност, умора и депресия; Mystic - за спокоен сън и устойчивост на емоционален стрес; Passilat - да се намали риска от нервни болести; Reven - за увеличаване резистентност с бърз и зает начин на живот.
Комбинацията от тези инструменти с положителна нагласа и здравословен начин на живот няма да позволи на всяка ситуация, за да се предотврати успеете, дори ако стрес цел направо ви на!

Статията е от портала на Вижън ,,Възвръщане на здравето” .Превода е на Гугъл.
Поръчайте веднага тук:


За въпроси и контакт:
Е-мейл: pepiignatova@abv.bg
Skay:     pepa..ignatova1
GSM:    +335889433668

Cтрессу — бой!

22.12.2011
усталость_0168_0070267.jpg
 Мы все подвержены влиянию различных факторов стресса. Но невозможно предугадать заранее, как отдельный человек — и отдельный организм — отреагирует на них.
Сила стресса, вызываемого схожими ситуациями у разных людей, во многом зависит от индивидуальных особенностей каждого: физического здоровья, представления о себе самом, устойчивости к внешним воздействиям, воспитания, образования, привычного образа мышления, количества обязанностей, перемен или ударов в жизни. Немалую роль играют и отношения с окружающими, в том числе то, насколько велики ожидания других людей от человека в противовес поддержке, которую человек получает от них. Однако, некоторые общие черты помогают определить, находитесь ли Вы в группе риска в отношении стресса. Например, люди, которых поддерживают друзья и родственники, зачастую справляются со стрессом лучше и имеют лучшее психическое здоровье, чем те, кто привык абсолютно все решать самостоятельно. Людям, питающимся недостаточно или неправильно, труднее побороть стресс; как и тем, кто постоянно недосыпает, ведет малоподвижный образ жизни или имеет хроническое заболевание. Очень часто высокий уровень стресса ассоциируют с определенными возрастными группами, то есть этапами жизни человека. Дети, подростки, работающие родители (особенно работающие матери) и выходящие на пенсию люди испытывают сильные перемены в образе жизни, что требует больших усилий и может спровоцировать состояние стресса.                             
  стресс_0168_0066041.jpgДля оценки влияния стрессовых ситуаций на человека американским доктором психиатрии Томасом Холмсом еще в 1970 г. была разработана Шкала социальной адаптации. Согласно тестированиям по ней, в наше время наиболее сильный стресс вызывают:

  • Смерть супруга
  • Развод
  • Раздельное проживание супругов
  • Тюремное заключение
  • Смерть близкого члена семьи
  • Болезнь или душевные раны
  • Заключение брака
  • Увольнение с работы
  • Восстановление супружеских отношений
  • Выход на пенсию

Как видим, некоторые из перечисленных в списке ситуаций возникают в жизни каждого человека. А чтобы в такие моменты стресс не выбил Вас из жизненной колеи, нужно просто помочь нервной системе справиться с увеличившейся нагрузкой.
Для укрепления нервной системы компанией Vision разработана программа «Нервная система», включающая в себя семь биологически активных добавок к пище. Применение этой программы поможет выстроить надежную защиту от стресса. Так, Антиокс+ позаботится о защите организма от неблагоприятных факторов окружающей среды и поддержит сосудистую систему. Пакс+ форте повысит устойчивость организма к стрессовым ситуациям и поспособствует снятию беспокойства. АСеньор восполнит дефицит всех необходимых для нормальной работы организма веществ, которые мы часто недополучаем с пищей. Названные выше три продукта из программы «Нервная система» характеризуются комплексным воздействием на организм. Наряду с ними, более «прицельную» борьбу со стрессом ведут четыре других БАД программы: Гипер — для борьбы с раздражительностью, усталостью и депрессией; Мистик — для спокойного сна и устойчивости к эмоциональным нагрузкам;Пассилат — для снижения риска нервных заболеваний; Ревьен — для повышения устойчивости организма при быстром и напряженном темпе жизни.
Сочетание перечисленных средств с позитивным настроем и здоровым образом жизни не позволит никаким ситуациям помешать Вам добиться успеха, даже если стресс целится прямо в Вас!



1 коментар:

  1. ЖИВОТА СЕ ДАВА НА ЧОВЕК ВЕДНЪЖ,
    А ШАНС ДА ВЪРНЕ ЗДРАВЕТО СИ ЧОВЕК ИМА ВИНАГИ.

    Дали сме се замисляли, защо ни боли главата.
    Защо не можем да заспиваме или заспиваме и се събуждаме след час,два и бодърствуваме до сутринта?
    Защо се събуждаме уморени?
    Защо сме раздразнителни и нервни?
    Често не се замисляме над тези симптоми,защото ние имаме отговор за всички тези въпроси - Имах натоварен ден,не съм почивал отдавна,нещо съм настинал,имах отговорни ангажименти,просто работата ми е такава....
    Защо толкова често чуваме за инфаркти и инсулти?
    Защо толкова млади хора умират?
    Защо толкова скъпи за нас хора умират без време?
    Много от тях са видни интелектуалци,учени,артисти, които сме гледали и слушали и сме се възхищавали от уменията и насладата на душата, която са ни доставяли.ЗАЩО?
    Често слушаме за СТРЕСа,но често си мислим,че той е нещо безобидно, модерно,за което е достатъчно да кажем, че стреса е около нас.И това е нормално.
    Дали си даваме сметка,колко е стреса в самите нас? Опасност ли е това? Трябва ли да направим нещо, за да се защитим от стреса в нас, от стреса около нас? Струва ли си да се замисим?
    Аз ще отговоря вместо Вас.
    ДА.СТРУВА СИ. НАПРАВЕТЕ ГО!ОБИЧАЙТЕ СЕБЕ СИ.
    ОБИЧАЙТЕ БЛИЗКИТЕ СИ, ЗАЩОТО И ТЕ ВИ ОБИЧАТ!
    ТЕ ИМАТ НУЖДА ОТ ВАС.ТЕ ИМАТ НУЖДА ОТ НАС, ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ.ДА СЕ РАДВАМЕ НА ЖИВОТА.
    ЖИВОТА Е ХУБАВ!ЖИВОТА Е ТАКЪВ, КАКЪВТО СИ ГО НАПРАВИМ.Нека се погрижем за живота си.
    За нашият живот!
    Винаги съм знаела, че за моя живот и здраве, съм отговорна аз самата.Исках и искам да съм здрава,да не се разболявам, да не остарявам или да остарявам красиво.И търсех начини, за да постигна това.Неотдавна разбрах, какво трябва да правя и как мога да постигна това.Вече 3 години ползвам продукцията на Вижън, която ми даде много здраве, реших много здравословни проблеми.Аз имам здрав сън,бодрост, енергия, самочувствие и сили.Аз имам планове и мечти.Аз продължавам да работя нещо, което ми е на сърцето,носи ми удоволствие.Пътешествам и опознавам света.Запознавам се с нови приятели по цял свят и това ме зарежда.Сутрин се събуждам бодра и с готовност да започна поредния стремителен ден.Първото нещо което правя е да си изпия витамините.Това прави и съпруга ми.На това научих и децата ми.Това ми дава спокойствие.
    Препоръчвам Ви го.

    ОтговорИзтриване