S2D - Стъпка към Вашата мечта!

28.10.2011 г.

IFLY - ФИТОТОНИЦИ ОТ НАТУРАЛНИ ПРОДУКТИ


Поръчай още сега и ползвай  с наслада:  http://www.visionshop.me/?from=salud



ФИТОТОНИЦИ  IFLAY      

Фитотониците представляват новаторски подход  за повишаване  енергийтият статус на организма.Името на тази категория продукти се формира от две думи- фито –,,растителен „и тоник-,,ободряващ”.
Благодарение на уникалната патентована формула,растителните компоненти на фитотониците IFLY  помагат на организма да синтезира енергия,подобно на процеса, при който зелените листа на растенията синтезират енергия под влиянеито на слънчевите лъчи.Затова дори и след влиянието на това ,,енергийно слънчице „ вие няма да усетите загуба на сила, енергия и тонус.Няма да има преумора или нервност.

Фитотониците IFLY има съществени предимства:

  1. Натурална растителна основа
Те са здравословната енергия на природата,без газиране, без синтетични стимулатори,ароматизатори, оцветителии овкусители.
Серията( комплект от 5 фитотоника) IFLY съдържа 5 фитотоника от билки,всяко от които освен  че тонизира има и антимикробен ефект и подпомага общото укрепване на организма.

Фруктозата, която се съдържа в тях е от натурална плодова захар – ефективен източник на енергия,изключително полезен за спортисти и хора, които се занимават с тежък умствен и физически труд.
В състава на фитотониците влиза също и витамин С,който е нужен за синтизирането на карнитин,нужен на организмаза отделяна ененергия.


  1. Меко въздействие върху организма
Фитотониците IFLY оказват меко тонизиращо въздействие на организма,който за разлика от синтетичните енергийни напитки не предизвиква нервност,превъзбуда и безсъние, а  позволяват спокоен сън след тежък и изморителен ден.
Те имат балансирано кофеиново съдържание, и благодарение на специалната формула имат щадящо действие и усигуряват прилив на бодрост, като след  добра,пълноценна почивка.


  1. Извеждат токсините и отровите от организма
Много често нарушаване режима на сън  води до нарушаване режима на хранене  и така увеличаване на вредните навици.Когато  сме забързани в ежедневието,едва ли се сещаме за здравословният начин на живот и навиците за това.
Фитотониците спомагат за извеждане от организма на вредните вещества и токсините, както и да неутрализират последствията от вредното имвлияние.

При това е редно да се разбере,че стимулирането на организма дори и с такива меки,натурални продукти като IFLY,означава допълнително натоварванена органите мишени- сърце,черен дроб,бъбреци,което означава,че всяка стимулираща напитка, трябва да се съпровожда с продукт- антиод.,както всеки мотоциклетист, трябвада кара с каска.
В идеално дъпълнение на фитотониците се явява D4X – уната храна на компанията, в качеството й на защита.D4X Mi Unit Dose  е бръз  и здравословен начин да се компенсира допълнителното натоварване, а и се приема един добър набор от нужни на организма  микронутриенти.

Предсавям ви поотделно всеки един от фитотониците  IFLY:

  1)  IFLY Златен корен (Golgen Root)Фитотоник с екстрат от Златен тоник.

Действие: Детоксикация.Продължително стимулиране на енергия,която активира естествените процеси,на саморегулация и обновяване на организма.Корените на билката ,,Златен корен”(Розова радиола), съдържа много фенолови съединения,захари, органични киселини,етерични масла,минирални вещества,особенно Манган.Помага при физическа и умствена умора,увеличава работоспособността и повишава устойчивостта на организма срущу заболявания.Подобрява сексуалната активност.

2) IFLY Женшен (Gingseng): Фитотоник с екстракт от женшен

Действие: Антистресови и имуностимулиращи  свойства.Повишава сексуалната активност, подпомага изгарянето на мазнините.
Женшена е уникален природен адаптоген,който се характеризира с антистресово действие,повишава работоспособноста и дава сила.

3) IFLY Гинко Билоба (Ginkgo Biloba): С екстрат на листа от Гинко Билоба

Действие: Повишава умсвената и физическата активност,намалява чуството за сънливост, повишава мозъчната активност.
Препоръчва се ,при слаба концентрация,необходима на всички в напрегнатия ритъм на живот.Екстракта от Гинко билоба  подпомага усвояване на кислорода и глюкозата от тъканите на главният мозък, подобрява кръвоснабдяването на целият организъм,защитава нервните клетки от вредното въздействие на негативните фактори,регулира тонуса и еластичноста на кръвоносните съдове, подобрява паметта и подобрява чуството на подтиснатост.

  1. IFLY Мате (Yerba Mate):Фитотоник с екстракт от Мате
  2.  
Действие: Продължително протичащо  стимулиране на енергия,повдига настроението ,активизара метаболизма.
Матето е вечно зелен храст, листата на което сваля умората,повишава вниманието и  общият тонус.Богат на витамини В1,В2,необходими за  набавяне на енергия в организма.Те участват в обмяната на белтъчините,мазнините и въглехидратите, в регулиране процесите на кръвотворене.Съдържа Магнезий,Желязо,Калций,Фосфор и Калии.Помага в борбата срещу наднорменото тегло,премахма усещането за дискомфорт,след продължителна и обилна консумация или на тежки храни.


                    
  1. IFLY  Гуарана (Guarana): Фитотоник от семена на Гуарана
Действие: Помага за преодоляване на махмурлука, подържа функцията на черният дроб.Гуараната активизира мозъчната дейност ,увеличава издръжливостта,без да създава умора.Подобрява обмяната на веществата и храносмилането,безда увеличава апетита.Помага за извеждане на токсините от разпадането на алкохола и за преудоляването на махмурлука.


ЕДИН  ОТ  БЕЛЕЗИТЕ  ЗА  ПРИРОДНИЯТ  СЪСТАВ  НА ПРОДУКТТИТЕ  Е  УТАЙКАТА  НА  ДЪНОТО,  КОЯТО  СЕ ПОЛУЧАВА  ВСЛЕДСТВИЕ  НА   ЕСТЕСТВЕНОТО СЕПАРИРАНЕ, КАКТО  ПРИ  ПРЯСНО  ИЗЦЕДЕНИТЕ СОКОВЕ. Затова,преди консумация се препоръчва бутилката да се разклати.

Цена: 4.90 лв /2.60 евро (за 1бр)
         24.16 лв/13 евро    (за 5 бр)

Поръчай още сега и ползвай  с наслада:  http://www.visionshop.me/?from=salud


Няма коментари:

Публикуване на коментар