S2D - Стъпка към Вашата мечта!

31.10.2011 г.

ДА НЕ СЕ РАЗБОЛЯВАМЕ


Топли през студените CARE сезон, или правилата срещу настинки

Есен, чист въздух, попадат позлата, на бунт от цветове ... Лекарите продължават да този традиционен списък есента по-малко поетично условия: хрема, кашлица, главоболие и други симптоми на ОРЗ и ОРЗ.
Много хора не възприемат тези сезонни заболявания сериозно, казвайки, че падането трябва да боли. Но ако squelchy нос и възпалено гърло се не е толкова опасно, но postprostudnye усложнения - не е шега. Синузит, отит, пневмония, сърдечно-съдови заболявания и обостряне на хронични заболявания - са резултат от работа или просто да натиснете отслабените студеното тяло.
Антивирусна по-добре да атакува едновременно на два фронта: от външната страна, за намаляване на риска да бъде в опасна среда, и в рамките на укрепване на тялото добре.
Проблем: вируси и бактерии в околната среда
Общественият транспорт, магазини, кихане колеги - по време на епидемии въздуха е заразена с вируси, които причиняват заболяване.
Но няма да: поставя на маска, namazhemsya Оксолиновата мехлем naedimsya сок, чесън и капе по носа - и без вируси не се страхуват?
Устойчивост на това объркване може да се сравни само с тази на безсмислието. Медицински маски може да бъде полезна е болен човек - така, кихане и кашляне, не разпределят частици на заразените слюнка наоколо (между другото, трябва да бъдат маскирани само в крайни случаи, в противен случай вместо на чист въздух да диша на сиромаха ще имат свои собствени вируси.) Здрави, тя не се нуждае и - размерът на вируси, плаващи във въздуха по-малко от отворите на маската.
Що се отнася чесън, въпреки че той е богат на витамини, но лекарите го отрече изразено антивирусно лечение.Капково в носа като чесън сок само опасно - тя изгаря лигавицата и нарушава защитната си функция. Една популярна oksolinka, която предпазва носа, не се намесва с вируса влиза в тялото през устата и очите.
Правилният подход: се опитват да бъдат по-малко оживени места, както и пътуване с автобус, метро да бъдат заменени от пешеходен туризъм. Мийте ръцете си често - до 80% от микроби живеят там. Насърчаване на вашите колеги и дом на често проветряване и овлажнители - пресни, влажен въздух се смята за един от най-добрите антивирусни агенти. Също така, не забравяйте за антивирусен ефект на ароматерапията. Ароматни масла са част от интегрирани инструменти за грижа за кожата устна Здрави Kiss , ще спомогне за "блок" в покрайнините на вируси, перфектно допълват oksolinovuyu маз.
Проблемът: намаляване на защитните сили на организма
През есента на тялото ни има твърд време: времето люлки, липсата на слънце - всичко това намалява общия тонус и устойчивост към заболявания. След пропуск на увреден имунитет, Мошениците микроби навлизат в организма и да започне да заснемете.
Но не ще : ваксинация и имуномодулатори.
В грип изстрел - не е панацея. Защита срещу някои щамове на грипния вирус, тя е безсилна пред всички останали, което означава, че шансовете на "улов" rhinovirus, аденовирус, както и други беди след ваксинацията не намалява.В допълнение, ваксината има редица противопоказания и странични ефекти на непоносимост към белтъка преди ескалацията на хронични заболявания. Имуномодулатори, повечето лекари са обикновено счита за нож с две остриета. Единият край на стимулира имунната система, като го кара да се носят на работа, а вторият - побой върху него, изтощени до краен предел, трайно нарушаване на защитната система.
Правилният подход: балансирано хранене, и укрепване на имунитета. Здраве започва с ястие: опасен период на хранене е на стойност специално внимание. Елате в помощ на имунитета на обилна закуска, протеинови храни, което увеличава синтеза на полезни имуноглобулин, зеленчуци и плодове, богати на бета-каротин (тиква, ряпа, моркови) и витамин C (зеле, спанак, киви, ябълки, боровинки).
Като работна закуска, ще бъде необходимо млечни продукти: bifidokultury и укрепване на тялото. За подобряване на вкуса и в пъти увеличение в полза на вестник "подсилване", да го комбинирате с интелигентни храна D4X ми UnitDose . Съюз на мед, хибискус, глог и шипка в комбинация с янтарна киселина - най-приятен начин да се храни здравословно.
Но една храна, дори и умно, а не решаване на проблема: тялото се нуждае от витамини и минерални грим. Тя е за тези сезонни предизвикателствата на Vision специалисти са разработили специална програма за стимулиране на имунната система. Нейните съставни седем добавки - недвижими консултации от високо квалифицирани специалисти в областта на здравеопазването. Нарушения на съня, умора, липса на кашлица и витамини А и C, отслабването на имунната и възпалителни процеси - плюсове на програмата "имунна система" ще се справят с него много добре.
Antiox + - източник на антиоксиданти, витамини, селен и цинк. Тя предпазва от развитието на сърдечно-съдови заболявания, укрепва организма и го предпазва от вредните свободни радикали.
Detox + - наблюдение immunocorrection и максимална адаптация към неблагоприятни фактори на околната среда.
Hromvital + с Eleutherococcus - един жизненост на тялото и духа, който липсва дъждовна есен, повишаване на умствената и физическа работоспособност, прилив на енергия и добро настроение.
Гъста супа от месо с йод и желязо допринася за цялостното благосъстояние.
Mega предотвратява възпалението.
Active повишава резистентността към инфекции.
Seyf-ту-си съдържа необходимите имунитет на полиненаситени мастни киселини.
Великолепната седморка комплекс може да се използва изцяло или част от нея разнообразни по своя воля, намаляване или допълването му с любимите си храни, fitotonikami аз Fly и интелигентни храна D4X ми UnitDose .Нека есента ще доведе до ярки цветове, отколкото досадно студено!

Няма коментари:

Публикуване на коментар