S2D - Стъпка към Вашата мечта!

18.02.2016 г.

Днес ние ще обсъдим прекомерна консумация на червено месо, и какви опасности крие за нашето здраве. Какво е безопасно и как можем спокойно да се насладите на нашите пържоли?
Какво се случва, когато ние ядем много месо? L-карнитин, химическо вещество, обикновено присъства в червеното месо (и в някои енергийни напитки), променя състава на чревната флора, което води до потенциално повишен риск от сърдечно-съдови заболявания. Според изследване в Съединените щати, промяната в бактериите, живеещи в храносмилателния тракт води до увеличаване на вещество, свързано с развитието на атеросклероза (артерия стеснение или непроходимост). L-карнитин увеличава бактериите че метаболизира, генериране на още по-големи количества от вещества, които причиняват атеросклероза. L-карнитин в чревната флора може да се преобразува в триметиламин N-оксид (известен като TMAO). Месоядците обикновено имат повече от преобразуващите бактериите. TMAO е свързано с бъдещето на риска от сърдечно-съдови заболявания и може да предизвика сериозни проблеми със сърцето.
Пробиотиците за здравето на сърцето За да се предотвратят тези опасности,за да се промени животинския протеин, за да засадят протеинови източници, като конопени семена или черен боб, които са с високо съдържание на фибри помага за премахване на токсините. Любителите на месо за които е трудно да стоят настрана от червено месо трябва да се вземат пробиотици и пребиотици добавки като Bio-В програмата. Отнети непрекъснато полезни бактерии помагат да се поддържа здравословен баланс на чревната флора и не позволявайте на бактериите, които синтезират TMAO доминират. Bio-В смарт пробиотик програма може да се балансират чревната микрофлора по време на една програма на времето - 120 дни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар