S2D - Стъпка към Вашата мечта!

2.12.2015 г.

Здравейте и днес ще поговорим отново за Bio-In! Темата ни днес е пребиотици. Те са съществена част от това, което прави Bio-In толкова успешен. Но какви са те?
Какво точно са пребиотици? Вероятно сте чували за пробиотиците, "добрите" бактерии, които живеят в естествено състояние в храносмилателната ни система и поддържат вашата микрофлора в баланс, предпазват от вредните бактерии, улесняват усвояването на хранителните вещества, укрепването на имунитета си, произвеждат витамини и други полезни вещества. Но знаете ли, тези бактерии трябва да се хранят всекидневно, и че фибрите играят ключова роля в подпомагането им и размножаването им? Пребиотиците - специфични видове влакна - подхранват полезните бактерии в червата и дават храна за да растат и да се размножават.
Къде мога да ги намеря? Пре-биотични влакна са в изобилие в банани, праз, цикория, трици, лук, чесън, аспержи и други пресни зеленчуци и плодове. Така че, редовната консумация на тези храни помага пробиотик производство и дълголетие. Препоръчителната дневна доза е 30 грама чисти фибри. Кое е това, което прави пребиотик Bio-In толкова специален? 96% от пребиотици (fructooligosacharides), използвани в Bio-In продукти оцеляват в стомаха, където стомашния сок е припятствието и стигат до тънките черва и дебелото черво където те стимулират растежа на пробиотици. А как те управляват това? Те са съставени от не-смилаеми захари, които не могат да се абсорбират в тънките черва.
Как работи програмато Bio-In! Мислете за пребиотици и пробиотици като екип, които работят заедно, за да се запази храносмилателната система балансирана. Пребиотиците са толкова важни за успешнния растеж и поддържането на полезните живи култури, които сме ги включват в 6 от 8-те продукти. И така, след като сте приключили с Bio-В програмата не забравяйте да се справите с дневната препоръчителна доза от тези влакна за да се гарантира, че сте здрави. Това е вашия автомонтьор на организма, за да се чувствате по-млада,по-здрава, по-енергична дълго след като приключите с Bio-In! Това е всичко за сега. Благодаря Ви, че сте на моята страница!

Няма коментари:

Публикуване на коментар