S2D - Стъпка към Вашата мечта!

1.12.2015 г.

Днес ние се чувствате чудесно и здрави. Защо? Нашата микро флора е в перфектен баланс, благодарение на пробиотиците. Всички тези "добри" бактерии имат много положителен ефект върху нашето настроение и дори се борят с депресията. Не знаехте ли? Е, нека да разгледаме.
Според ново проучване в Нидерландия, пробиотиците са добър начин да се борите с безпокойството или депресията, или просто да ви накарат да се почувствате по-добре, след като сте имали един лош ден. Общото становище, че мозъкът е органът, който отговаря за нашето психично здраве се променя. Всъщност, червата може да играят много по-важна роля.   Връзката на червата с мозъчната е добре познат като основен принцип на физиологията и медицината, така че това не е всичко, което е изненадващо, въпреки че често се пренебрегва. Подхранването на чревната флора е изключително важно, тъй като в много реален смисъл имате два мозъка, един в черепа ви и един в червата, и всеки се нуждае от собствена жизненоважна храна.
Повишаване нивото на щастие Човешкото тяло има неврони, както в мозъка и червата - включително неврони, които произвеждат невротрансмитери като серотонин. В действителност, най-голяма концентрация на серотонин, който участва в контрола на настроението, депресия и агресия, се намираща в червата,а не мозъка.   Най-вероятно това е причината антидепресанти, които повишават нивата на серотонин в мозъка, са неефективни при лечение на депресия, но правилни промени в диетата обикновено помагат по-добре.
Яжте здравословна храна Храната има огромно въздействие върху тялото и мозъка, и консумирането на храни, които са представени в Bio-In в хранителен план е най-добрият начин да подкрепят вашето психическото и физическото здраве. Прием на висококачествени пробиотици също е силно препоръчително. Bio-В програмата е изключително полезно за поддържане на добре функциониращ храносмилателната система, която е ключът към здравословния и щастлив живот.

Няма коментари:

Публикуване на коментар