S2D - Стъпка към Вашата мечта!

28.07.2015 г.

Здравейте и отново за Bio-In! Темата на днешния бюлетин е пребиотици. Те са съществена част от това, което прави Bio-In толкова успешен. Но какви са те?
Какво точно са пребиотици? Вероятно сте чували за пробиотиците, "добрите" бактерии, които живеят в естествено състояние в храносмилателната ни система и поддържат вашата микрофлора баланс, предпазва от вредните бактерии, улесняват усвояване на хранителните вещества, укрепване на имунитета си, произвеждат витамини и други полезни вещества. Но знаете ли, тези бактерии трябва да се хранят всекидневно, и че фибри играе ключова роля в подпомагането им процъфтява? Пребиотиците - специфични видове влакна - подхранват полезните бактерии в червата и гориво растежа си.
Къде мога да ги намеря? Пре-биотични влакна са в изобилие в банани, праз, цикория, трици, лук, чесън, аспержи и други пресни зеленчуци и плодове. Така че, редовната консумация на тези храни помага пробиотик производство и дълголетие. Препоръчителна дневна доза е 30 грама чисти фибри.   Кое е това, което прави пребиотици Bio-In толкова специални ? 96% от пребиотиците (fructooligosacharides), използвани в Bio-In продукти оцелявят в стомаха и тънките черва и дебелото черво, където те стимулират растежа на пробиотици. И как те управляват това? Те са съставени от не-смилаеми захари, които не могат да се абсорбират в тънките черва.
Да работим заедно като отбор! Мислете за пребиотици и пробиотици като екип, които работят заедно, за да се запази храносмилателната система балансирана. Пребиотиците са толкова важни за успешното растежа и поддържането на полезните живи култури, които сме ги включват в 6 от 8-те продукти. Така че, след като сте готови с вашия Bio-In програма не забравяйте да се справи дневната препоръчителна доза от тези влакна, за да се гарантира, че сте здрави и да се чувствате по-млади, дълго след като приключите с Bio-In!

Няма коментари:

Публикуване на коментар