S2D - Стъпка към Вашата мечта!

17.03.2012 г.

ЗДРАВЕ - КАК да се защитим от тази страшна болест

РАК НЕ Е ПРИСЪДА

В началото на февруари е Световен ден на рака, обявен за "Международен съюз за борба с рака» (UICC). И ние се обръщаме отново към проблемите на рака - бич на съвременното общество.
Ситуацията, например, Русия не е много различен от статистиката на СЗО и се вписва в цифрите, дадени за неразвитите страни, две трети от смъртните случаи от всички ракови заболявания. Общият процент на смъртни случаи е на трето място в границите на 14%, с 1,5% годишен темп на прираст през последните години. Според Министерството на здравеопазването през годината, страната губи тази причина, че най-малко 285,000 души. В други страни ситуацията не е по-добре.

Факторите, водещи до заболяване са добре известни. Генетика, в този случай играе второстепенна роля. Това е главно физически канцерогени: всички видове лъчение (UV, йонизиращи, електромагнитна радиация, радон). Това е последвано от химически канцерогени - азбест, тютюн, токсични хранителни добавки, арсен, (питейна замърсител, вода), агрохимикали, промишлени емисии и отпадни води. И накрая, биологичната на канцерогените - ваксини, инфекции, причинени от някои вируси (човешки папилома вирус, хепатит В и С), бактерии или паразити. Ко-фактори са наднорменото тегло, алкохолът, лошото хранене, липса на физически упражнения, лоши условия на труд, дим и изпарения във въздуха в градовете и в ежедневния живот (по време на горенето). Неизбежен и естествен процес на стареене като фактор за намаляване на защитата на човешките способности и в резултат на натрупване за целия живот на посочените по-горе причини.

Арсенал възможностите на съвременната медицина срещу рака, за съжаление, често е под въпрос, радикална и brutalen,. Нападението върху болния организъм се извършва с такава интензивност, че шансовете за смърт от лечението изравни с шанс да умрат от самото заболяване. Той винаги е лотария. Освен това, дори в случай на успешен резултат, не се отстранява причината на болестта, която не взема един човек в риск. И процеса на рехабилитация и възстановяване на организма, унищожени в хода на лечението, изисква значително време и разходи. Не добавяйте оптимизъм и статистиката, че, когато правят грешки, и използването на наркотици, лекарите са убити всяка година в 33 000 пъти повече хора от самолетните катастрофи.

Но това е наистина всички фатални и страшен? Не, изобщо. Уплаших се, може би, е най-смъртоносната нещо - страх. И изчезва, ако лицето е въоръжен със знанието и осъзнават причинно-следствените връзки. По този начин, до 40% от случаите на рак могат да бъдат избегнати чрез ограничаване на контакта на посочения канцерогени. Тютюнопушенето, например, предизвиква 22% от случаите. Алкохолът удвоява риска от рак на простатата и 25% от рак на гърдата. В цивилизованите страни имат дълги преходи в солариум вече не е на мода и са останали много необразовани хора - има провокация от рак на кожата. Тя трябва да бъде внимателен към всичко, което яде и да пие: Храната на лекарства, отдавна превърнали в отрова, и натрапващо се от всичко, което рекламират - то е по-опасно за здравето. Стриктно трябва да забрави за сладки напитки, заведения за бързо хранене, полуфабрикати, сладолед, кетчуп и майонеза, консервирани стоки, продукти, по-продължително съхранение, меса, рафинирани продукти, - в кратко, всичко което съдържа никакви химически добавки, консерванти и оцветители. Дори хлябът е желателно да се пекат хляб машина в къщата. С помощта на хранене не само ще намали собствения си живот: хранене на продуктите, за децата си, без дискриминация, вече сте убива своите собствени бъдещи внуци.

Това е всичко, така да се каже, пасивни методи за предотвратяване на рак - Какво става, ако искате сила за всички. Такова отклонение от риска сама по себе си значително намалява нивото на заплаха за здравето на уникален, възлюбени и уникален тялото ви. Разбира се, постоянното придържане към принципите на здравословния начин на живот, без съмнение, ще продължи активно и болката, без престой на тази красива планета. Но за съжаление, днес тя вече не е достатъчно. Да не се яде или пие отрова, се оказва, половината от битката. Намаляване на риска не означава гарантирана защита. Концепцията на биологично активни натурални превенция е жизнено важен феномен, само могат да елиминират причините за патологични процеси в живите организми, включително и онкология.

Корекция на диета, чрез нейното преструктуриране и неопасни продукт не решава проблема напълно. Първоначалната липса на храна е жизнено важни биологично активни вещества изисква "принудени" допускане на естествени хранителни съставки, като биологично активни хранителни добавки. Един от лидерите в производството и разпределението на този клас е компания Vision.

Сред продуктите на компанията с доказан ефект срещу рак е доминиран от BAA имуномодулаторните, антиоксидант, тоник, детоксикираща свойства, за да регулират хормони. На първо място, тези функции трябва Detox , Antiox + , Мега , гъста супа от месо , Coopers



С действителните резултати от Vision онкопатологията продукти за първа ръка може да се намери на независим портал общност ", се завръща здраве" на адрес: www.vozz.org .


Източник: www.vozz.org

Изтеглете статията. PDF формат

Етикети: рак , Detox , Antiox + , Мега , гъста супа от месо , Coopers Neo , Granatin Q10 , Vineks , Мозъчен-O-FLEX , D нано гвардия , Hromvital + + Nutrimaks

Няма коментари:

Публикуване на коментар