S2D - Стъпка към Вашата мечта!

12.01.2012 г.

ЗДРАВЕ - ЗНАЕТЕ ЛИ...


Защо е важно да се наспим добре?

Колко часа спахте тази нощ?


Казват, че сънят е здраве, а доброто здравословно състояние е онзи важен фактор, който не позволява на имунната ни система да отслабне. 75% от населението обаче е подложено на стрес в ежедневието си. 

Човек прекарва средно около 16 часа в активна дейност и в най-добрия случай отделя около седем часа за сън - време, което не му е достатъчно да отпочине и разтовари от напрежението през деня, ако сънят му не е здрав и спокоен. 

Децата, вечерята, пералнята, прахосмукачката... остава ли ви изобщо време за себе си?

Това е предпоставка да се натрупа умора и колкото и да релаксираме през почивните дни, да не можем да го направим пълноценно. Защото, за съжаление, един ден под стрес и напрежение не се компенсира с няколко часа релакс. 

И така, влизайки в този порочен кръг, наречен забързано ежедневие, все повече се отдалечаваме от желанието си да сме бодри, позитивни и усмихнати. И ако всичко това е само защото не сме се наспали, не можем да не си зададем въпроса как да го направим, как да се наспим добре.

Ако имате навика да седите пред компютъра преди да си легнете, е хубаво да го замените с четене на книга, за да може организмът ви да се настрои на режим за спане. Добре е да проветрявате помещението преди лягане и да приглушавате светлината. 

Аз имах проблем със съня.Трудно заспивах и само след 2-3часа се събуждах и не заспивах дълго време,а сутринта се събуждах уморена и недоспана.
Антиокс+ Пакс на Вижън ми върнаха спокойствието и добрия, здрав сън.

Ако искате да знаете повече,напишете своето ИМЕ  и Е-мейл във формата вдясно или ме приемете за приятел във Фейсбук или Скайп: pepa..ignatova1

Може да се се обадите и на тел: +359889433668


Няма коментари:

Публикуване на коментар