S2D - Стъпка към Вашата мечта!

12.08.2011 г.

ЗДРАВЕ - ЗНАЕТЕ ЛИ...


С какво ни пръскат от небето? / : What In The World Are They Sparying? 

Държава :САЩ

Година :2010

Времетраен :97 минути

Продуценти : Майкъл Мърфи, Пол Витенбергер, Едуард Грифин


Жанр : Документален

Резюме : Филмът „С какво ни пръскат от небето?“ (2010) е едно чудесно допълнение към филма „Аерозолни престъпления“ (2005), който запозна българската аудитория с тайно провежданите аерозолни въздушни операции по целия свят, чрез които се разпръсват в атмосферата високотоксични и радиоактивни вещества, метални частици, полимерни съединения, вируси, бактерии, гъбични спори, наносензори/датчици и мн. др. Тези операции са маскирани като борба с глобалното затопляне и модификация на климата с цел предотвратяване на катастрофални природни бедствия, но всички доказателства сочат, че истината е точно обратната! Под тези благовидни на пръв поглед цели и за благото на човечеството, се осъществява най-зловещата програма на световния елит – Илюминати, за депопулация, предизвикване на масова заболеваемост и смъртност, налагане на пълен контрол върху масите и причиняване на хаос по цялата планета в изпълнение на последните етапи от плана на Илюминати за Нов световен ред или Ред, извлечен от хаоса! 

Историята на филма започва в Сан Диего, Калифорния, където голям брой учени и журналисти се събират на конференцията, организирана от Американската асоциация за научен прогрес (ААНП). На конференцията се разглеждат редица въпроси, свързани с геоинженерството или изкуствената модификация на климата. На нея присъстват продуцентът на филма Майкъл Мърфи, журналистът Стюърт Хоу и соларният инженер Дейн Уигингтън. Неудобните въпроси на последния, поставени към някои от водещите геоинженери на конференцията, разкриват доста шокиращи факти. Конкретно е поставен въпросът за огромните рискове, свързани с намеренията на геоинженерите да бъдат разпръснати в стратосферата милиони тонове фин алуминиев прах за борба с глобалното затопляне. Отговорът на геоинженера Дейвид Кейт е повече от шокиращ! Оказва се, че относно вредните последици на алуминия върху околната среда и човешкото здраве, не са правени никакви съществени проучвания! Самият Дейвид Кейт признава, че е възможно да бъдат открити някои страшни неща във връзка с разпръсването на алуминий! Истината обаче се оказва още по-страшна!

Оказва се, че предложенията и намеренията на геоинженерите за разпръсването на милиони тонове фин алуминиев прах, се осъществявават в момента и са били провеждани в течение на много години !!! Още през 1991 г. на самолетната компания „Хю“ е бил отпуснат патент No. 5.003.186 за метод за модификация на климата, наречен „Стратосферно засяване с Велсбах материали за намаляване на глобалното затопляне“ (Stratospheric Welsbach Seeding For Reduction Of Global Warming). Патентът може да изтеглите от следните линкове:


Линк 1
Линк 2


Линк към видеото

Обърнете внимание, че аерозолните струи излизат от дюзи в задната част на двете крила на самолета и опашката. Самолетът пръска, после спира пръскането, след това пак започва да пръска! Кадрите са заснети от пилоти на военен самолет, ескортиращ товарния танкер! В своя записан разговор пилотите назовават излизащите от танкера емисии „chemtrails” или „химически следи“!


За контакти и повече информация: Христо Цанковskype hi.tsankov
e-mail : hi.tsankov@gmail.com

facebook: : http://www.facebook.com/hi.tsankov

ArenaBG и IMDB-България
Ви пожелават приятно гледане
  

Няма коментари:

Публикуване на коментар