S2D - Стъпка към Вашата мечта!

19.01.2016 г.

Ето какво ще се случи с тялото ти, ако ядеш по 3 фурми на ден
Плодовете помагат на хора с анемия, чистят кръвоносните съдове и стомашния тракт Фурмите. Те са нещо дребничко, просто и вкусно, но и много полезно. В 100 г сушени плодове се съдържат около 280 калории. Но онова, което ги прави ценни е това, че са изключително богати на въглехидрати и захари, което го прави надежден източник на енергия, на протеини и че съдържат в себе си всички витамини, без витамин Е. Ценни са и заради разнообразния комплекс от аминокиселини, минерални вещества, микроелементи и антиоксиданти. Фурми
Така изглеждат плодовете на дървото Три фурми на ден обаче са истинско чудо. Хубавото е, че при тях няма рецепти, приготвяне и тем подобни - просто се присягате към тях и толкова. Ето за какво биха ви помогнали: Подобряват работата на храносмилателната система Фурмите съдържат в себе си фибри, които са изключително полезни за жлъчно-чревния тракт. Те са перфектния лек срещу запек, нарушено храносмилане и с тяхна помощ се балансира чревната микрофлора. Профилактика на анемията Анемията е сериозен проблем за много хора. В повечето случаи тя е симптом, за който трябва да се обърнете към лекар. Иначе тя е много неприятна, защото прави от всеки, който я има, половин човек. Но точно три фурми на ден могат да помогнат на страдащите. Фурмите са отличен източник на желязо, така че те са перфектното средство срещу анемията. Тази тяхна особеност ще ви даде енергия и жизненост. Фурми 2 Укрепват костите, кръвта и имунната система Плодовете са пълни с магнезий, манган и селен. Както е известно продуктите, съдържащи селен, са най-добрата защита срещу рак. A магнезия и мангана са от съществено значение за поддържането на здрави костите и кръвта. Дават енергия Фурмите са чист въглехидрат - основно глюкоза и фруктоза, ето защо те са перфектният източник на енергия. Така, че ако в следобедните часове на работа се чувствате изморени, просто вземете няколко плодчета, ще се изненадате, че са много по-добри от шоколада. Здраво сърце Сушените фурми са пълни с калий. Този метал намалява риска от инсулт и предотвратява образуването на холестерол, а от там се намалява риска и от сърдечно-съдови заболявания. Така че, ако искате да запазите здравето на сърцето си, постно посегнете към този плод. Те наистина ефективно прочистват кръвоносните съдове от плака и задръстванията.
- See more at: http://kanal3.bg/news/lifestyle/zdravoslovno-hranene/21772-Eto-kakvo-shte-se-sluchi-s-tyaloto-ti,-ako-yadesh-po-3-furmi-na-den#sthash.QttzYwAV.dpuf

13.01.2016 г.

Чудото BIO-IN, което променя вашето здраве на 90%!
Вие се интересувате от това, как да подобрите и съхраните своето здраве без лекарства и ви е интересно по какъв начин действа тази нова програма БиоИн. Самата аз ви споделих, че и на мен ми е много интересно, как програмата действа, и как тя ще се отрази на моето здраве, на моето самочувствие и настроение. Въобще, как тя ще промени състоянието на моя организъм и съм в очакване. Точно по тази причина, аз ви обещах да се наблюдавам, да записвам и да ви споделям стъпките и промяната, която настъпва в мен, преминавайки по отделните етапи на програмата. А те, както вече знаете са осем. Завърших втория етап от програмата, а това означава, че приех Синбиотици и Женско здраве - две пликчета сутрин и едно вечер. Малко пояснение:Синбиотик, както вече сме казвали е комбинация от прОбиотик и прЕбиотик, които действат синергично и по тази причина в програмата са показани като Синбиотик. Женско здраве е избора ми още при покупката на Биоин, където се избира по пол - за мъж или за жена. Разбира се, аз съм си избрала за жена.
Няма да скрия и това, че по време на тези 21 дни от програмата аз усетих всички мое предишни болежки и ги усетих така, както те бяха преди много години, защото 7 години използване на продуктите на Вижън, те бяха отстъпили място на здраве, без кризи и без болка.Да, истината е тази, че през тези 7 години нито веднъж не ме заболя глава, а преди това имах често и силно главоболие. Може би знаете, че главоболието е първият показател на това, че организма е зашлакован. Че в организма ни има отрови и токсини, които пречат на организма ни да си върши работата и да се самовъзстановява. Това много добре ни е известно на всички. Това само по себе си, води до различни други заболявания, които започват да се проявяват – едно по-рано, други по-късно, а трети още по-късно. Затова изчистването на организма на клетъчно ниво е толкова важно. То дава възможност организма да започне да се самовъзстановява и всички органи и системи да работят така, както трябва. Това, което трябва да знаем е, че изчистването на организма с продуктите на Vision става на клетъчно ниво и става на няколко етапа. Те изчистват и в дълбочина, което понякога води до дискомфорт. В какво се изразява този дискомфорт? Ами в обостряне на стари болежки или на места, където е щяло да се прояви някакъв проблем. Веднага искам да кажа, че да има дискомфорт, не е задължително, то е индивидуално и зависи от самия организъм, от здравословното състояние…Та, какво се получи при мен?
Сега, на 20-я ден от програмата имах главоболие, което се появяваше по няколко часа в рамките на 4 дни. И както се появяваше без причина така и отшумяваше. Това беше придружено и с промяна на кръвното ми налягане – в някой часове малко по-високо, в други по-ниско. Една нощ се събудих с остра, позната болка от моята дископатия, в гърба и кръста, но това беше само за минути ..и отшумя както се появи и съм заспала отново. Е този дискомфорт, аз усетих през тези 4 дни и всичко изчезна както се беше появило. Това е страшно, може би ще кажат някой от вас, така ли е? Не, няма нищо страшно и аз не съм се притеснила по никакъв начин. Аз съм добре запозната как действат натуралните продукти на Vision и затова приемах това като знак, че те разрешават сериозен проблем. Даже вътре в себе си ми беше приятна болката, защото си казвах, ето действа!!! Аз знам, че имам в организма си хроничен дефицит на витамини, минерали и аминокиселини и съм убедена, че това не може да се навакса за дни или месеци, даже години. Точно по тази причина аз работя в тази посока на профилактика на моето здраве сериозно и отговорно. За мен е много важно да съм здрава и да живея активно в останалата част от живота ми. А програмата БиоИН е онова ,,златно” зрънце, което аз реших да използвам в моята профилактика. И така, завърши втория етап от програмата Биоин, аз имам повече енергия, настроение, тонус, чувствам се в отлична форма и всичко това може да го видите и вие от снимките по-долу, на които ви представям скриншот от теста ми тази сутрин с VIP Rofes.
Благодарение на него, аз мога да проследявам какво се случва в организма ми. Няма да правя разшифровка, вие сами виждате промяната в последните 4 дни. Ако някой се интересува от подробностите, пишете. С готовност ще отговоря на всеки, който се интересува и иска повече информация. С най-добри чувства и отлично настроение към всички вас, оставам аз - Пепа Игнатова PS: Продължавам с третия етап от програмата – КОБИОТИК. За него в следващото писмо. Така че: Следвайте ме.
‪#‎BioIn‬ ‪#‎BioinБългария‬ ‪#‎БиоинБългария‬ ‪#‎Биоин‬ ‪#‎пробиотик‬ ‪#‎пребитик‬‪#‎синбиотик‬ ‪#‎кобиотик‬ ‪#‎Vision‬