S2D - Стъпка към Вашата мечта!

5.11.2016 г.

Програма ,,Здрави бъбреци” от Vision! Основната функция на бъбреците , това е отделителна. Бъбрекът непрекъснато отстранява от тялото излишната течност и вредни продукти при обмяната на веществата, които са резултат от нормалното функциониране на тялото. Бъбреците в човешкото тяло са естествен филтър за пречистване на организма. Следователно, трябва да положат всички усилия, за да поддържа здравето на тялото. Бъбреците са органите, които са нападнати от вредните микроби, на първо място. Инфекция може да присъства в тялото навсякъде: в кариозни зъби, възпаление на участъци от кожата и други заболяване. Често диабетът е бъбречно увреждане, и някои други заболявания. Влияе негативно върху бъбреците излишъкът от адреналин хормон. Когато човек изпитва много стрес и негативни емоции в кръвта се изхвърлят много адреналин. И тогава, бъбреците му помагат да се отстрани от тялото. Също така, стрес и умора може значително да отслаби имунитета. Това означава, че всяка инфекция, ако тя влезе в тялото, не няма никаква съпротива от негова страна и започва своята разрушителна сила. Отрицателно въздействие върху бъбреците и прекомерни възлияния на алкохол, злоупотреба с лекарства, които се разграждат и отделят от бъбреците. В случай на нарушение функцията на бъбреците, то отделените отровните вещества остават в кръвта, което води до развитието на сериозни заболявания. Балансираните билкови добавки за бъбреци Нутримакс + Урсул на компания Vision се справят ефективно с различните остри инфекциозни процеси в отделителната система, предотвратяват тяхното развитие и очистват бъбреците и уретиерите. Нутримакс - един естествен антибиотик, ловец на възпаления!
Нормализира работата на пикочополовата система. Повишава нивото на химоглобина. Подпомага профилактиката на онкологичните заболания. Регулира хормоналния баланс. Подобрява състоянието на храносмилатилната система. Оказва антисептично действие Препоръчителен при заболявания като: пиелонефрит, цистит,уретрит, простатит, възпаление и заболявания на жинските полови органи, миома на матката, предменструален и климактерически синдром и др. Укрепва стените на съдовете. Ефективен при бронхит, астма, пневмония Помага в профилактиката на костите и ставите и бързото им заздравяване УРСУЛ - Противовъзпалително действие! Подпомага предотвратяването на заболяванията на пикочо-половата система. Притежава противовъзпалителен ефект. Оказва бактерицидно въздействие. Способства за намаляване на риска от импотентност. Способства за подобряване на състоянието на ставите. Допринася за предпазване от развитие на онкопатологии. Подпомага подобряването функцията на надбъбречните жлези. Антивирусно и антибактериално. Противовъзпалителен ефект. Предотвратява урогениталните заболявания. Почиства пикочните пътища. Подобрява функцията на надбъбречната жлеза. Защитава простатната жлеза, която поради местоположението си е много податлива на възпаление. Човек трябва само да получи инфекция в пикочния канал и да стигне до простатната жлеза и има опасност от възпаление или простатит. И ако миналото се смяташе заболяване на простатата за по-голяма възраст, сега е много често при млади мъже. Намаляване риска от намаляване на имунитета, стрес, излагане на студ. Урсула БАД - естествен комплекс от биологично активни вещества с мощно противовъзпалително средство, насочен към простатата. В състава си има от най-новите научни открития - "Златен трио минерали" - злато, мед и сребро, които блокират растежа на вредните бактерии, вируси и гъбички, подобряване имунитета. Урсул няма страничните ефекти на типичните антибиотици. Двата продукта си взаимодействат синергично и дават бързи и трайни резултати.
Купете лесно и бързо Нутримакс и Урсул и Вашите бъбреци доволни и щастливи ще ви се отблагодарят с много здраве и добро самочувствие по телефон 0889433668 или като използвате сайта: goo.gl/dVvvyC

Няма коментари:

Публикуване на коментар