S2D - Стъпка към Вашата мечта!

30.04.2012 г.

Аз направих своите изследвания, чрез тестване  ОКЖ (оценка качеството на живот) и  моят бал е 68. Каня Ви да направите Вашето изследване и да го сравните с препоръките на Световната Здравна Организация, както и препоръките на хранене.
Продукцията на Вижън, повишава качеството на живот и това е факт!

6.04.2012 г.

СТАРЕЕНЕ И ЗДРАВЕ

Стареене и радост!
Представяли ли сте се някога в напреднала възраст? Вероятно, вашият отговор ще бъде: "Аз живея за днес, и нямам време да мисля за такива неща."Съжалявали ли сте за това, че сте направили или не сте направили това или онова в миналото? Ето един много прост пример. Дали е минавала такава мисъл през главата Ви като ,,Еееех, трябваше да си поръчам това….” Или когато сте настинали да си кажете ,,Трябваше да послушам баба ми…” Или, след шест месеца на въздържание от цигари, си казвате "само една цигара" и се събаряш отново. По такива въпроси ни подканя да се замислим на годишния Световен ден на здравето, което е април 7, ще отбележи СЗО.


Доброто здраве добавя години към живота

Под мотото ще бъде следващата глобална кампания, чиято тема тази година е " Стареене и здраве". Темата е актуална за всеки независимо от възраст, пол и социално положение. Всеки се предлага да се замисли върху това, че доброто здраве през целия живот може да бъде основен инструмент за осигуряване на пълен и продуктивен живот в напреднала възраст. Всеки може да разбере, че с правилния начин на живот, той не се превръща в тежест в напреднала възраст, но ще продължи да бъде полезен на семейството му и обществото.
Ето защо ние започнахме тази статия с предложения, които да ни карат да мислим за това дали ние правим всичко за да поддържаме своето здраве, на ниво "добро." Именно затова ние фокусираме нашето внимание върху факта, че от време на време е нужно да се мисли за бъдещето, така че да не се чувстваме тъжни, заради грешки в миналото.
Поддържане на добро здраве по времето, когато главата побелее , е реалистично, ако започнете да следвате три основни принципа: правилно хранене, поддържане тялото си във форма с физически упражнения и да се откажете от лошите навици.
Кажи ми какво ти се яде, и аз ще ти кажа кой си

Моля Ви, следете за вашето хранене - това е прост принцип, от който може да започнете пътя си към остаряването в добро здраве, тъй като това може да звучи иронично, за много мързеливи хора. Просто трябва да следите за вашите слабости и да се научите да казвате "не" на вредни продукти, както и продукти, които бяха подготвени по "лош път" (пържени, пушени, консервирани и т.н.).
Ето няколко прости практически съвети, от които можете уверено и гордо да кажете: "Аз се храня правилно". А някои от препоръките по-долу ще Ви помогне да определите по-често възникнали по време на избора от ястия въпроса "да ям или да не ям."
• Опитайте се да промените вашата диета. Нито един продукт не съдържа всичко необходимо за вашето тяло вещества.Често се цитират примера на картофи и зърно: ако първото е витамин С и там отсъства железо, то обратно зърнените продукти, за разлика от предното, са богати на желязо, но да не съдържат витамин С. Що се отнася до зеленчуци и плодове, най-малко пет позиции на ден да се опитат и желателно е те са различни цветове.
• Не пренебрегвайте хляб, ориз и други зърнени храни, тестени изделия (твърда пшеница) и картофите - те трябва да се включват по няколко пъти на ден, за разлика от тлъсто месо - това трябва да се откаже или поне да го замени с риба, птиче месо, яйца или бобови растения.
• Масло Овесена каша не се развалят - тази поговорка е остаряла, потвърден факт от лекарите и от изследванията. Намалете приема на мазнини (с изключение на зърнените храни и сандвичи). Уверете се, че те рядко се включват в процесите на термична обработка на храната, и следете за съдържанието в консумираните млечни продукти - кисело мляко, сирене.
• Сладкиши и алкохол, ако вие не кажете категорично не, най-малкото кажете "това удоволствие ще почака за празниците," или, ако сте човек със слаба воля, кажете "днес, аз ще ям / пия два пъти по-малко от вчера."
• Бъдете наясно с помощници в формата на хранителни добавки. Вижън разработи цялостна програма, която може да има благоприятен ефект върху храносмилателната система. Има продукти, като антиоксиданти + ,Nutrimaks. + , + Sveltform , Neyche Tang , Coopers Neo , Мега и D I гвардия Nano . Съставките в състава им, ще бъде инструмент за облекчаване пътя ви към здравословно храносмилане.
Блез Паскал е бил прав
"Движението това е живот" - казва той. Заедно с Pascal не един философ, говори за значението на физическата активност. В предстоящия темата на Световния ден на здравето, актуално ще звучат думите на британския философ Джон Лок: "гимнастиката удължава младостта на човека." Ако Русия процъфтява, формулата "работа-дом-легло", в Европа например, вече са започнали да отделят време за физическа подготовка - ". в Австрия, Германия, Швейцария живота минава под формулата: Бягане-работа-фитнес-дом".

И всъщност се подценява ролята на упражнения ,което може да бъде - 1/2 сесии от по час пет пъти седмично със средно натоварване и това вече е ефективна превенция на сърдечно-съдовите заболявания и диабета. Ако интензивността на упражненията се увеличи, е възможно да се контролира баланса на енергия и следователно, поддържане на оптимално тегло, както и укрепване на мускулите. Що се касае за хората във възраст, редовните упражнения, насочени към тренировка на вестибуларния апарат, ще помогне за намаляване на падане и подобряване на цялостното здраве.
Случва се , при стрес и / или умствена умора от напрегната работа да не ни се занимава с физическата подготовка, а ни се иска едно нещо - да се приберем вкъщи и да се отпуснете пред телевизора възможно най-скоро. А стреса и умората, от своя страна, се натрупва допълнително, което се дължи на липсата на освобождаване им, които могат да бъдат получени по време на работата върху тялото ни. Един порочен кръг. Намиране на решение в тази ситуация, ще помогне включването на БАД Антиокс+, Детокс+, Хромвитал+, Биск, Гипер, Мега, Гранатин Q10, в програмата "физическа дейност". Имайте предвид, че те са особено за тези, които участват активно и редовно изпитва физически стрес.
"Тютюн или здраве"
Това беше темата на 15-тата световна конференция за тютюна, който се проведе в края на миналия месец в Сингапур.Около 2500 активисти от над 100 страни взеха участие в решаване борбата с тютюневата епидемия. Откажете се от лошите навици в полза на остаряването в добро здраве – това е един много важен, засегнат от аспект. Други – старостта на пушача започва много по-рано и ако не се говори за някои болести, то непременно има увеличеното износване на цялото тяло, особено на дихателната система, е очевидно.
Какви от настоящите методи за справяне с тютюнопушенето са най-ефективни? Какво според бившите пушачи, помогна да останат здрави и да се откажат от цигарите завинаги?
• Електронна цигара (електронна цигара). Това изобретение няма още десет години, и то вече придоби популярност по целия свят. Електронно устройство, стилизиран конвенционалната цигара чрез симулиране на тютюнопушенето процес, през който пушачът не вдишва дима на отровни вещества, и инхалацията помага да се отървете от този лош навик. Своеобразната инхалация не носи облекчение , а също е безвреден за хората около него.
Автор Алън Кар метод. "Лесен начин за спиране на тютюнопушенето" - заглавието на книгата си, след като прочетете това, трябва да се откажат от цигарите веднъж и завинаги. Авторът - квалифициран психолог, който забелязва всяка дреболия, която се предполага, че предотвратява се откажат от цигарите. Единственият недостатък на този метод - не всеки е приключил с четенето на книга до края.
• Медицинска хипноза, или просто кодиране. Този метод на внушение е често срещано явление, често се комбинира с акупунктура. Недостатък е, че не всеки е податлив на хипноза.
• БАД Vision. Например, за програма "Дихателна система" и "Прочистване на тялото" включва продукти Antiox + , Детокс + , + Nutrimaks , Coopers Neo , Lamin Vision , LSBalans , D I Guard нано . Те са, първо, да защитават тялото от най-нежеланите ефекти на околната среда средни и пречиства от токсини, отрови и канцерогени, съдържащи се в тютюневия дим. Второ, билки в притурката за да спомогнат за намаляване на апетита към никотина и улесни процеса на оттегляне.
Помислете за бъдещето, защото то ще дойде непременно! Грижете се за него - това ще ви помогне да избегнете разочарованието и ще ви даде жизненост!
Изтеглете статията. PDF формат
Тагове: хранителни добавки , здраве , здравословен начин на живот
Статията е преведена на български от сайта на компания Вижън - www.vipgroup.net