S2D - Стъпка към Вашата мечта!

17.06.2011 г.

ЗДРАВЕ - ЗНАЕТЕ ЛИ...


КАК ДА БЪДЕМ ЗДРАВИ .......

Ние се намираме  постоянно в ежедневен стрес.
Кои са факторите,които причиняват оксидалният стрес:
-         ЛОША ДИЕТА
-         ЗАМЪРСЯВАНЕ И ЛОША ЕКОЛОГИЯ
-         ЛЕКАРСТВА
-         НАРАНЯВАНИЯ
-         ОСТАРЯВАЕ
-         ИНФЕКЦИИ

Кои са признаците за оксидалният стрес.
-         ХРОНИЧНА УМОРА – спим , а се събуждаме уморени и не отпочинали
-         ОТСЛАБАНЕ НА ИМУННАТА СИСТЕМА – бързо се разболяваме от настинки,грип и по-сериозни болести.
-         ПОЛЗВАНЕТО НА ЛЕКАРСТВА – вземаме лекарства за едно, а те са със странични ефекти и вредят на други органи.

Стреса увеличава свободните радикали в организма.
Какво представляват свободните радикали?
Това са атоми, които в последната си орбита липсва един електрон.Така става нестабилен и за да се стабилизира, той търси, да си намери този електрон и да си го вземе от някоя клетка, която е в състояние на стрес.Свободният радикал преминава в клетката, която в състояние на стрес се е свила и недопуска нищо в нея, но свободният радикал  прониква в нея и отнема кислорода, който е в основата на живота.
Когато кислорода в клетката намалее с 40% тя мутира  онкологично.
Свободни радикали,бактерии,вируси не са страшни когато човек е здрав,организма се справя.Но стреса е вече ежедневие , то е част от живота ни.Пускаме телевизора – убийства, катастрофи,безпаричие,безработа..,радиото- също,вестници..
Затова трябва да се защитаваме по естествен начин от ежедневният стрес, да контролираме  преди да стане вследствие, да отстраним причината.По данни на
Световната здравна организация, 90% от заболяванията се дължат на стреса.И когато не си мислим че ще   сме в стрес, вече сме в стрес.

КАК ДА ГО ПРЕОДОЛЕЕМ СТРЕСА?

ЕЖЕДНЕВНО ПРИЕМАНЕ НА АНТИОКСИДАНТИ, това е едно от най-важните неща,които трябва да правим.
КАКВО ПРАВЯТ АНТИОКСИДАНТИТЕ,защо е необходимо да се ползват антиоксидантите?
Антиоксидантите се свързват със свободните радикали и го изхвърлят от организма.

ВАЖНО: ПОЛЗВАЙТЕ САМО ЧИСТИ И КАЧЕСТВЕННИ ПРОДУКТИ.
Антиоксидантите трябва да бъдат приемани ежедневно.
За по-стабилна защита на организма зависи от това, какви антиоксиданти приемаме,балансираност  на активните съставки, които повишават имунната система.
Ползвайте само естественни антиоксиданти това, което  го има в природата.
Трябва последоватемно,редовно, да се ползват антиоксиданти.
Това стимулира изработването на интеферон,необходим за имунитета, а това означава здраве.
Ползването на антибиотици дава облекчаване на болките, сваляне на температурата, но това намалява изработването на интеферон, и това намалява именитета.

ЗАЩО СТАРЕЕМ?
Защото клетките се делят,създават се нови клетки, имат свойството да програмират, което означава, че болната клетка, ражда болна, а тя ражда още по-болна..
Антиоксидантите дават вазможност, да се подобри тази програмираност.Те хранят клетката и тя става здрава,ражда здрава клетка, програмирането се променя, с това се променя и състоянието на имунната система.Човек се чувства по-добре,не се разболява често, а ако се разболее, болестта минава по-леко.
Човек изглежда по-добре, по-свежо,с по-малко бръчки, здравето  се излъчва от вътре и ако метаболизма се подобри само с  30%, то това е прекрасно.
В много от БАД се съдържа съставката ,,пчелно млечиче”,който се изработва от младите пчелички, за да се храни пчелата майка. То съдържа всички възможни витамини и аминокиселини, дори злато.То действа на костите,ставите,на мозъка на имунитета и на проблеми с автоимунното заболяване.
Качественни антиоксиданти  - по същество трябва да знаем какво съдържат,какви са полезните съставки, колко от тях се усвояват и има ли резултати.
Всеки който обича себе си,иска да живее по-дълго здрав и щастлив, ползва антиоксиданти.Аз  и моето семейство също ползваме ежедневно антиоксиданти.
Аз и моето семейство ползваме БАД-ВИЖЪН.
НАТУРАЛНИ-100%,  УСВОЯЕМОСТ – 98%, БАЛАНСИРАНИ.
Ние имаме нашите здравни резултати и затова Ви препоръчвам да ползвати тези БАД.
Те се приемат лесно, сутрин и вечер с чаша вода.
Те са съвместими със всички лекарства, цигари,алкохол.Няма ограничение.
Лесно може да се поръчат по интернет, по телефон,а доставката е по куриер за 2-3 дни.И ...възможност да се закупят с 40% отстъпка.
Ако  имате нужда от консултация или още информация, пишете ми.
Може да се свържете с мен веднага:

  GSM: 0889 433 668
Skype: pepa..ignatova


,,Здравето не е всичко, но всичко без здраве е нищо” – поговорка



С уважение и много обич:
Пепа Игнатова







16.06.2011 г.

КАК ОТСЛАБНАХ С 12 КГ, БЕЗ СТРЕС И ГЛАДНИ ДИЕТИ?




КАК ДА КОРЕГИРАМЕ ТЕГЛОТО СИ, ПРЕДИ ДА ОТИДЕМ НА МОРЕ, БЕЗ СТРЕС И ГЛАДНИ ДИЕТИ?

РЕВОЛЮЦИОННАТА ПРОГРАМА НА ВИЖЪН - КГ -ОФФ

www.youtube.com
НОВИНКА! Vision представляет программу коррекции веса KG-Off ЗАКАЗАТЬ МОЖНО ТУТhttp://rushop.visionshop.me//?from=017623200980Почти 60-70% жителей развитых...
преди 25 минути ·  ·  · 



Аз не мога да гладувам и да правя гладни диети, но когато Вижън пусна на пазара новият си продукт КГ-ОФФ, бързо реших да го използвам.
Започнах програмата , без да нарушавам режима си на хранене.
Какво забелязах: Още на първата седмица,преди да започна да свалям килограми,започнах да получавам комплименти от близките си приятели,че изглеждам много добре и че съм отслабнала.Забелязах, че преди сваляне на теглото,аз свалих размера си, на талия,ханш,бедро..
После дойдоха и килограмите.Заедно с това  отшумяха и болките ми в ставите и колената.Чувствах се лека, като перце.Усещането беше невероятно, а то продължава и до сега.Препоръчвам ви  продуктите - те са два:единият се пие 30 мин преди храна и създава чувство  на ситост, намалява апетита,нямаш това  усещане за  вечен глад, а другият се пие по време на храна и той абсорбира излишните мазнини и ги изхвърля,преди да бъдат усвоени от организма.
КГ-ОФФ, влиза в състава на много програми ,за различни здравословни проблеми.
АЗ ОТСЛАБНАХ С КГ-ОФФ - ПРОБВАЙТЕ ГО И ВИЕ.
Ще поместя и още някой резултати с БАД-КГ-ОФФ, в блога за резултати.


С уважение и много обич:
Пепа Игнатова









ДЕЦАТА НИ


– 2. ЛАЙФПАК ЗА ДЕЦА

Линията биологично активни добавки към храната за деца до 14 години за подържане на :активния растеж и развитие, укрепване на -двигателния апарат на детето, имунната -система и повишаванеработоспособноста.
s
Всеки ден детският организъм, още неукрепнал и неоформен трябва да се противопоставя на негативните фактори, свързани със съвременния начин на живот – стрес, умора, недоспиване, нервни натоварвания, сменящите метеорологични условия намаляват защитната система на детския организъм.
Да се избегнат тези фактори е много сложно, затова родителите на децата трябва да се грижат те да получават балансирана и пълноценна храна, която да съдържа необходимите микронутриенти, които липсват в храната през деня.
Решението на проблема — това е навик от ранните години да се храним правилно и укрепваме растящия организъм съснеобходимите витамини и минерални вещества, източник накоито се явяват БАД към храната. Те способстват за подържане на активния растеж и развитие, подържане на активен образ на живот, укрепване на двигателния апарат надетето, имунната система, повишават работоспособноста.
Безусловно, много компании предлагат общо укрепващи БАД към храната за децата. Но предимството на предлаганите от компания Visionпродукти Lifepac Junior е използването на най- съвременни разра- ботки :
  • - това е съчетание на уникалните свойства на маточното млечице с мед
  • екстракт от бамбук с високо съдържание на органичен силиций
  • витамини и макроелементи.
Такива ефективни компоненти няма да намерите в нито един друг продукт!
Lifepac Junior — това е продуктова линия на Vision за деца до 14 години, бременни жени и възрастни. 
В тази линия
 влязат 7 комплекса от витамини, минерали и биологически активни вещества, необходими за децата:
БАД на линия Lifepac Junior имат различна опаковка за удобства при употреба (тубички, паста, капсули, таблетки) и привлекателни за децата вкусове: шоколад, малина, лимон и ванилия.
. : Ако желаете, моля гласувайте !
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!